Books at Haugesund

Call for Proposal.

BOOKS AT HAUGESUND | 21. august 2024

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Books at Haugesund ble initiert av Den norske filmfestivalen i Haugesund i 2017. Arrangementet har som mål å bringe forleggere og litterære agenter fra de nordiske landene til Haugesund for å møte produsenter og resten av filmbransjen.

I tråd med fjorårets modell vil Books at Haugesund også i år arrangere eksklusive en-til-en-møter mellom litterære agenter og filmprodusenter som søker spennende materiale egnet for det store lerretet. Litterære agenter inviteres til å delta med inntil to prosjekter. Prosjektene vil bli delt med produsentene før festivalen, slik at vi kan matche prosjekter med riktig produsenter og forhåndsplanlegge private en-til-en-møter ut ifra dette.

På festivalens marked, New Nordic Films, presenteres splitter nye spillefilmer og Works-in-Progress fra Norden. Vårt nordiske  co-produksjonsmarked bringer produsenter til Haugesund for å presentere sine spillefilmprosjekt, og for å finne finansiering eller muligheter for samproduksjon. Over 300 bransjepersoner besøker markedet årlig, noe som gjør det til et ideelt sted å møte representanter fra filmindustrien som er interessert i nytt nordisk innhold.

Påmeldingen til Books at Haugesund er åpen t.o.m 18. juni!

SEND INN PROSJEKT


Ønsker du å delta eller har du spørsmål, ta kontakt med:
Ida Kviteberg: ida@filmfestivalen.no
Christian Høkaas: christian@filmfestivalen.no

Disse nordiske agentene deltok på Books at Haugesund i 2023: 

Chiara Stanziani, Helsinki Literary Agency

Astrid Dalaker, Northern Stories Agency

Anette Garpestad, Cappelen Damm Agency

Gina Winje, Winje Agency

Stella Johannesdottir, Reykjavík Literary Agency

Inga Semmingsen, Oslo Literary Agency

{{loaderText}}