Books at Haugesund

Call for Proposal.

BOOKS AT HAUGESUND | 21. august 2024

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Books at Haugesund ble initiert av Den norske filmfestivalen i Haugesund i 2017. Arrangementet har som mål å bringe forleggere og litterære agenter fra de nordiske landene til Haugesund for å møte produsenter og resten av filmbransjen.

I tråd med fjorårets modell vil Books at Haugesund også i år arrangere eksklusive en-til-en-møter mellom litterære agenter og filmprodusenter som søker spennende materiale egnet for det store lerretet. Litterære agenter inviteres til å delta med inntil to prosjekter. Prosjektene vil bli delt med produsentene før festivalen, slik at vi kan matche prosjekter med riktig produsenter og forhåndsplanlegge private en-til-en-møter ut ifra dette.

På festivalens marked, New Nordic Films, presenteres splitter nye spillefilmer og Works-in-Progress fra Norden. Vårt nordiske  co-produksjonsmarked bringer produsenter til Haugesund for å presentere sine spillefilmprosjekt, og for å finne finansiering eller muligheter for samproduksjon. Over 300 bransjepersoner besøker markedet årlig, noe som gjør det til et ideelt sted å møte representanter fra filmindustrien som er interessert i nytt nordisk innhold.

Følgende nordiske agenter deltok på Books at Haugesund i 2023: 

Chiara Stanziani, Helsinki Literary Agency

Astrid Dalaker, Northern Stories Agency

Anette Garpestad, Cappelen Damm Agency

Gina Winje, Winje Agency

Stella Johannesdottir, Reykjavík Literary Agency

Inga Semmingsen, Oslo Literary Agency

Ønsker du å delta eller har du spørsmål, ta kontakt med Christian Høkaas: christian@filmfestivalen.no

{{loaderText}}