Presse

PRESSE

Den norske filmfestivalen i Haugesund ønsker pressen velkommen til Den norske filmfestivalen.

Festivalen gjestes hvert år av et stort nasjonalt, regionalt og lokalt pressekorps.

Presseakkreditering
Det vil være mulig å melde seg på festivalen fra begynnelsen av mai. Bruker eget akkrediteringsskjema for presse: her  Kontakt oss dersom du ikke har mottatt dette informasjonsbrevet innen 15. juni. 

Amandaprisutdelingen
Amanda-nominasjonene offentliggjøres på en egen pressekonferanse i Oslo i juni og blir samtidig offentliggjort på festivalens hjemmeside.
Under prisutdelingen i august vil pressen kunne jobbe fra Green Room med muligheter for å møte prisvinnerne etter hver pris. Husk å krysse av på påmeldingsskjemaet for om du vil sitte i Green Room eller inne i salen.

Presseaktiviteter i Haugesund
Presseansvarlig sender ut et eget arbeids-skjema til pressen i forkant av festivalen. Her opplyses det om alle pressevisninger, pressekonferanser og muligheter for separatintervjuer med festivalens gjester. Akkreditert presse vil også få en egen liste over mobiltelefonnummer og e-postadresser til de presseansvarlige i filmbyråene. Pressen har tilgang til et eget arbeidsrom.

Pressebilder og pressestoff
Pressemateriale og bilder på de fleste filmene kan lastes ned fra Filmwebs medieserver.
Pressemeldinger fra festivalen sendes jevnlig ut til alle våre pressekontakter. For bilder fra festivalen kan du kontakte informasjonsansvarlig eller se vår bildebank.

{{loaderText}}