Strikkekino

aug. 20, 12:00 på Edda kino

Strikkekino og 70-årsjubileum

I forbindelse med 70-årsjubileet for Unn Søiland Dales design ønsker Den norske filmfestivalen å invitere til strikkekino og strikke- og designutstilling i festivalteltet. 

Vi vil vise den klassike komedien TROLL I ORD med blant andre Henki Kolstad og Marius Eriksen. Flere av Søiland Dales design, blant dem Marius-genseren, blir brukt i filmen. 

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

TROLL I ORD

Danske Mette Werner mister en miniatyrvott under et opphold i Norge, og merkelig nok går allting galt for henne etter det. Hennes meget overtroiske onkel Ib får greie på både votter og uhellene og proklamerer at tingene først vil rette seg når votten er funnet igjen.

Onkel Ib er ikke bare meget overtroisk, men også meget rik og varmhjertet. Han mener at det beste botemiddel mot niesens problemer er en riktig frisk vinterferie mellom de norske fjell. Der møter de både skitrener Ola, forfatter Knut og onkel Ibs nye bestekompis Joachim Tønnesen. 

Alt er fryd og glede til Knuts forlovede Ebba dukker opp en kveld. Hun kan ikke forstå at Knut må bruke all sin tid på å skrive. I et forsøk på å gjøre forloveden sjalu legger hun beslag på Ola, og med det setter hun også et hinder i veien for forelskelsen mellom Mette og Ola.

{{loaderText}}