Velkommen til 50 års-jubileum!

Velkommen til 50-årsjubileum!

Bilde 07.11.2020, 14 54 18 (1).jpg

Fra 20. – 26. august arrangeres den 50. norske filmfestivalen i Haugesund, og vi planlegger en fantastisk og innholdsrik jubileumsfestival. 

Vi starter årets festival med walk-of-fame og Amandaprisutdelingen lørdag 20. august, og fortsetter med festivalens offisielle åpning, åpningsfilm og fyrverkeri søndag 21. august. Mandag 22. august arrangeres som vanlig festivalens filmpolitiske konferanse, og senere på dagen inviteres det til et eget Liv Ullmann-symposium, vår kjære ærespresident gjennom flere år. 

Årets 50-årsmarkering vil også by på Sigurd Moe Hetlands bildeutstilling av festivalhistorie, utekinovisning av Mongoland utenfor Høvleriet og strikkekino. 23. og 24. august arrangeres for aller første gang Haugesund barnefilmkonvent, en konferanse som tar for seg film- og spillformidling på kino, private hjem og i skoleverket, det siste både som selvstendige kunstverk og pedagogisk verktøy.

New Nordic Films går av stabelen for 29. gang den 23. august og varer frem til festivalens avslutningsseremoni 26. august. Da vil også festivalprisene deles ut, før avslutningsfilmen bringer årets festival trygt i havn.  

Akkrediteringen åpnet onsdag 11. mai. Klikk her for mer informasjon. 

Vi ser fram til å ønske velkommen til en spektakulær jubileumsfeiring i Haugesund! 

{{loaderText}}